AIKIDO copii

In dojo-ul nostru, relativ recent, am inceput acest proiect, acest curs de aikido pentru copii download libre office. Se invata auto disciplina, auto controlul, atentia, printr-o arta martiala deosebita. Deasemenea practicam sportul intr-o atmosfera linistita, fara stres anno 1602 vollversion kostenlos. Incurajam copiii  peste 6 ani sa participe la acest curs. Incercam sa facem antrenamente placute, prin ajutorul jocurilor:   rostogoliri, surprize, dar si atentie si concentrare how can I music from amazon prime. De multe ori, lucram impreuna copii cu adulti. Parintii pot participa si ei la antrenamente.

In acest moment antrenamentele cu copiii sunt luni si miercuri incapand cu ora 18.30 dateien automatisch herunterladen.

Ca sa incepeti, e de ajuns sa veniti luni si/sau miercuri  la ora 18.30, copilul sa aiba un trening preferabil fara fermoare si o pereche de slapi, insa cel mai bine e sa aiba un kimono de culoare alba auto simulator kostenlosen vollversion chip.

Puteti cumpara echipament sportiv de la decathlon sau online de la diferite magazine. Parintii pot sta sa priveasca antrenamentul, dar nu incurajam acest lucru, uneori copiii nu se pot exprima in prezenta parintilor download commerzbank tan app. Avem grija sa nu se accidenteze, dar, ca in orice activitate sportiva, pot exista incidente mai putin placute.

Beneficii
  • dezvoltarea atentiei, autocontrolului si autodisciplina
  • cresterea increderii in sine
  • dezvoltarea fizica
  • cresterea rezistentei la exercitii fizice
  • socializarea copiilor cu alti copii cu pasiuni comune
  • dezvoltarea echilibrului, a cunoasterii propriului corp
Instructor:

Radu Eugen: 3 dan AIKIKAI