EcoledeBudoRAJI International

Ecole de BUDO RAJI – Rennes, Aikido, Jodo, Iaido este o Scoala internationala de BUDO

Scoala a fost fondata in 2001, la Rennes, Franta de catre Jaff Raji. Jaff e un profesor de Aikido, Iaido si Jodo cu timp deplin de peste doua decenii. Initial acronimul R-A-J-I in numele scolii a stat pentru Rennes, Aikido, Jodo, Iaido, RENNES fiind sediul si orasul unde s-a fondat Ecole de BUDO RAJI, dar cu raspandirea internationala a scolii el poate sta de asemenea pentru Ryu, Aikido, Jodo, Iaido, RYU fiind cuvantul japonez pentru “scoala traditionala” Download 3ds games on sd card.

Fondatorul si Instructorul sef, Jaff Raji si toti profesorii si studentii scolii sunt dedicati practicarii si predarii valorilor autentice si traditionale ale BUDO-ului japonez, in special in ceea ce priveste auto-dezvoltarea. scoala considera BUDO-ul si in special AIKIDO-ul, Shinto Muso Ryo JODO-ul si Muso Shinden Ryu IAIDO-ul ca instrumente pentru dezvoltarea armonioasa a omului herunterladen.

Chiar si inaintea fondarii Ecole de BUDO RAJI, Jaff preda regulat in numeroase tari in afara Frantei, stabilind si intarind grupuri de practicanti seriosi ai BUDO-ului. Relatia de munca personala si indelunga cu numerosii lui studenti a dus la nevoia fondarii Ecole de BUDO RAJI – International. Aceasta a avut loc in 2003 la Portland, Oregon, SUA in timpul unui stagiu intensiv, cu studenti vechi din Franta, Venezuela, Ungaria, Ecuador si Statele Unite os x 10.10 for free.

Azi Ecole de BUDO RAJI are dojouri in Franta, Ungaria, Statele Unite, Venezuela, Ecuador, Chile, Romania, Insulele Reunion, Italia si Maroc. Jaff, de asemenea, are stagii regulate in Austria, Slovacia, Spania, Irlanda, Taiwan si China. Din august 2005 sediul central Ecole de BUDO RAJI se afla in Portland, Oregon audio from youtube download online. Profesorii si studentii scolii se intalnesc des sa-si impartaseasca munca la stagii mari tinute in diferite locatii in jurul lumii de mai multe ori pe an.

Disciplina principala a scolii este AIKIDO. Aikido este un BUDO complet in el insusi; de fapt multi il considera unul dintre cele mai inalte nivele posibile ale artelor martiale photoshop programme kostenlos downloaden. Dar ceea ce este fara indoiala adevarat, este ca Aikido este modalitatea perfecta de a obtine auto-cunoasterea, auto-disciplina si, posibil, un nivel de libertate mai mare in viata fiecaruia. Ecole de BUDO RAJI are o abordare unica a practicarii Aikido-ului, caracterizata prin punerea unui accent puternic asupra atentiei si a simplicitatii si preciziei miscarilor series download op ipad. Accentul principal este pe conceptele de baza a BUDO-ului si auto-dezvoltarii, care sunt inglobate in tehnicile de baza a artei (KIHON GI). In scoala este mai importanta observarea si intelegerea evolutiei si relatiilor miscarilor naturale decat acumularea unor cunostinte vaste de aplicatii individuale. In acest fel abordarea este mai mult una verticala decat una orizontala. Daca e efectuata intr-un mod corect, practicarea Aikidoului da posibilitatea fiecarei persoane sa lucreze la persoana proprie – la corpul, mintea si spiritul sau simultan -, si prin cresterea auto cunoasterii ajuta la crearea unitatii si echilibrului interior übersetzer deutsch persisch downloaden. Pentru ca Aikido poate fi practicat numai in grup (DOJO) si in mare parte prin exercitii cu un partener, permite de asemenea intelegerea mai profunda a relatiilor interumane. (Alte informatii despre Aikido gasiti la: www.aikido-jaff.raji.com, www.ecoledebudo.com)

Disciplinele secundare ale scolii sunt SHINTO MUSO RYU JODO si MUSO SHINDEN RYU IAIDO youtube video offline. Mentionam ca secundar nu inseamna ca se iau mai putin in serios. Inseamna doar ca, precum in Ecole de BUDO RAJI cea mai mare parte a timpului este dedicat Aikidoului, este fizic imposibil si poate nici nu este necesar pentru oamenii care practica Aikido in mod serios si corect sa petreaca tot atata timp cu aceste discipline. Acesta este indeosebi asa daca intelegem ca ele sunt instrumente spre obtinerea aceluiasi tel: auto-cunoastere si auto-dezvoltare. Pe de alta parte aceste scoli clasice, mai vechi furnizeaza o intelegere mai deplina a BUDO-ului si pot umple anumite lipsuri care pot caracteriza Aikidoul modern language samsung. In acest mod sunt complementare si de folos practicantului serios avansat. Bineinteles aceste discipline nu sunt obligatorii pentru toti, si pot opta pentru ele, ca singura activitate a scolii, si cei care nu sunt interesati in Aikido. (Alte informatii despre Jodo si Iaido gasiti la: www.aikido-jaff.raji.com, www.ecoledebudo.comwww.fei-iai.chwww.fej.ch)

EcoledeBudoRAJI

-Timisoara

Ecole de BUDO RAJI – Timisoara este parte a Ecole de BUDO RAJI International

Clubul de arte martiale a luat fiinta in anul 1991 herunterladen. Este primul club de aikido infiintat in Timisoara. In anul 1996 am inceput colaborarea cu un club similar din Ungaria. Dupa cativa ani, ne-am afiliat la ECOLE DE BUDO RAJI cu ramificatii in toata lumea. Participam la stagii de pregatire atat in Romania cat si in Europa, seminarii la care participa instructori ai ECOLE DE BUDO RAJI cat si din Japonia. Principala disciplina studiata in cadrul scolii este AIKIDO. Multa lume considera Aikido-ul ca arta martiala suprema. Ce este sigur, este ca Aikido este modul perfect de a dobandi cunoastere de sine, auto disciplina si posibil un inalt nivel de libertate a gandirii. ECOLE DE BUDO Raji are o abordare unica a practicarii Aikido-ului, cu accent pe atentie, simplitate si precizie a miscarii.  Deoarece Aikido nu se poate practica decat in grup (DOJO), si cele mai multe exercitii se fac cu partener, este un mod ideal de a intelege la un alt nivel relatiile umane. In cadrul clubului se studiaza si alte arte martiale complementare, dar in acelasi timp de sine statatoare cum sunt SHINTO MUSO RYU JODO  si MUSO SHINDEN RYU IAIDO. Faptul ca principala arta martiala studiata este Aikido nu inseamna ca studiul celorlalte nu este luat in serios. Asta ca sa intelegem ca sunt niste unelte pentru a atinge acelasi tel: auto-cunoastere  si auto-dezvoltare. Pe de alta parte, aceste arte martiale clasice ne furnizeaza intelegere mai profunda a Budo-ului si umplu anumite goluri ale Aikido-ului modern. Puteti veni, puteti incerca, daca simtiti o atractie, puteti sa deveniti colegi cu noi intr-o activitate deosebita.